Ardenner Grensmarkt AD Delhaize

Belgische pralines & chocolade, Belgische bieren, bakkerij & confiserie, Ardense hammen & worsten, koffieparadijs met wekelijkse aanbiedingen.

 

Onze winkel is open van 8:00 tot 18:30 uur, zelfs in het weekend.

Bespaar door te kopen...... in het Ardenner Grensmarkt in het GrenzGenuss

Hier vindt men de heerlijke belgische pralienes, de echte ardeense ham, een paradijs van koffie en thee en een grote keuze in wijn en kaas, ook verkopen we de typisch belgische bieren. Kortom, alles wat de lekkerbek zoekt en van houdt en dit alles aan een redelijke concurrentiële prijs.

Wekelijkse aanbieding

Waar vroeger kleine en grote smokkelaars bang waren om gepakt te worden door de douane, ligt nu de "GrenzGenuss".

In de geassocieerde, Belgische supermarkt "Delhaize" vind je onder andere het prachtige COFFEE PARADISE, met meer dan 250 heerlijke variëteiten. Alle gangbare Duitse en internationale merken, in alle verpakkingseenheden en voor alle bereidingswijzen, zijn constant op voorraad en in grote selectie voor jou beschikbaar. Voor alle koffiekenners en -liefhebbers bieden we ook zeer speciale en zeldzame merken, zoals de beroemde Belgische "Chat noir". En niet te vergeten onze speciale selectie biologische en Fairtrade producten... Vooral de prijzen... Door een veel lagere koffietaks is de koffie in België veel goedkoper dan in Duitsland en als permanente aanbieding!

En wat oma altijd al wist: koffie is gezondheidsbevorderend! De drank heeft een positief effect, het vermindert het risico op een hartaanval, beroerte of diabetes, verlengt het leven en toont een beschermend effect tegen Alzheimer en Parkinson. Wetenschappers van de Amerikaanse gezondheidsautoriteit kwamen tot deze conclusie in hun laatste onderzoeken. Dus lieve koffiedrinkers... geniet van je favoriete drankje.

Geld besparen... op de Ardense grensmarkt in het GrenzGenuss!


Dagelijks geopend van 8.00 tot 18.30 uur. Ook open op WEEKENDAG en VAKANTIEN!

Informatie: