Meubel Outlet Losheim

Openingstijden op feestdagen:

19 - 25 dec 2023  gesloten
      26 dec 2023  10:00 - 18:00
27 - 31 dec 2023  10:00 - 18:00
01 - 04 jan 2024   gesloten

Op bijna 3.500 m² bieden we onze klanten en geïnteresseerden een enorme keuze aan zitmeubelen in de meest uiteenlopende samenstellingen, tv-fauteuils, boxspringbedden, eetkamertafels en -stoelen, woonwanden, kasten en kleerkasten, matrassen, tapijten en vele andere accessoires. We willen onze klanten in de Duitse en Belgische regio kwaliteitsmeubelen, merkstukken en waardevolle stukken aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

De meeste van deze goederen kunnen onmiddellijk worden meegenomen of binnen enkele dagen worden geleverd. Als het juiste artikel niet direct beschikbaar is, kan het perfecte meubelstuk voor wonen, eten en slapen worden besteld uit verschillende merkcollecties. Natuurlijk ook tegen een gunstige prijs. Wij vinden het juiste voor jou!

Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op de richtlijn - meubels met standaard tegen een eerlijke prijs! Alleen als jij tevreden bent - zijn wij dat ook. Onze competente adviseurs staan klaar om al je vragen over wonen te beantwoorden.

Ons serviceteam levert niet alleen de meubels - we monteren ze ook voor je. Verwijdering van oude meubels op aanvraag.

Onze voorraad bestaat uit gloednieuwe goederen die we opkopen uit faillissementen, sluitingen, overproductie of als speciale items. Zo ontstaan de gunstige prijzen - die we doorberekenen aan onze klanten. Ons assortiment verandert voortdurend, zodat we onze klanten een TOP actuele selectie kunnen bieden.


Bezoek ons en krijg een persoonlijke indruk van ons assortiment en de vele inrichtingsideeën.

Op de begane grond vindt u klassieke en moderne zitmeubelen, tv-fauteuils, eetkamertafels en -stoelen, maar ook houten meubelen, boxspringbedden en vele andere accessoires en decoratieve artikelen.

In de kelder vind je moderne zitmeubelen, slaapbanken, klein meubilair, tapijten en matrassen.

We kijken uit naar je bezoek aan de Losheim Meubel Outlet!

Openingstijden:

Doorlopend geopend op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag van 10.00 tot 18.00 uur.

LOSHEIMER MÖBEL OUTLET
Hergersberg 4-6
B-4760 Büllingen
Tel.: +49 6557 9019 410
E-Mail:  info@losheimermöbeloutlet.com
www.losheimermöbeloutlet.com